Älskaren!!!! <3

vanessa <3 om Frågestund:
1. använder du smink ? 
2. hur många har du varit tsm med ? 
3 vem gillar du ? <3
Den blev lite fuckad så..
Aja
Svar: 1,Ja jag använder smink!
2, Jag har varit tsm med många orkar inte räkna :D <3
3, Du vet vem jag gillar Joel ;) <3
Medina <3< <3<3 om Frågestund:
1,har du legat med ngn
2,vem e du tsm med
3, vem e den snyggaste du vet
4,saknar du mej??? <3 <3
Sv: 1, Nej,jag har inte legat med ngn..! ;)
2,Jag e tyvärr inte tillsammans med någon nu men de sitter väl aldrig fel med en kille elr?
3, Den snyggaste jag vet.... Hmm... Det måste vara den jag gillar ;)
4, Om jag saknar dej? JAG SAKNAR DEJ AS MKT!!!! <3
Raisa om Frågestund:
Nån förebild ?
Sv: Nope,jag lever mitt eget liv och kör mitt eget Race ;)

,
agnes ;) om Frågestund:
1. hur länge har du haft din blogg? 

2. hur många har ni i din familj? :) 

3. vilket är ditt favorit guuooodis?., haha :P
Sv: 1, Jag har nog haft min blogg i 2 år nu tror jag :D <3
2, Vi är 8 Barn och 2 vuxna.. Många vah :D <3
3, Min favorit godis är Djungelvrål älskar dom,och dom e beroendeframkallande!
ÄLSKAR!!!! <3


josef  (az0987tyuiop@msn.com) om Frågestund:
vill du bli tsm med mig alwa
Sv: Vet inte vem du är du adda mej på Facebook och sa att du visste vem jag va?
Så jag säger nej... Sorry :/Klaaara! om Frågestund:
Tja tja tänkte fråga:
1.vilken mascara använder du?
2.Använder du lös ögon fransar dom e sjukt långa & AS SNYGGA!!!!
3.När du shoppar vart shoppar du då ;)
4.Har du fått Mens,Förklara ordentligt ;) <3333
Puss
Sv:1 Jag använder en Vattentät röd Mascara & Lancome Mascara när jag ska slagga hos ngn :D <3
2,Haha,nej jag använder inte lös ögonfransar...va kul att du gillar dom :) <3
3, Jag shoppar där jag gillar ngt de kan gå från H&M Till Stadium :D
4, Haha,gud vilken fråga..Nej jag har inte fått Mens och då finns det inge mer att förklara elr? :/

,
Bella om Frågestund:
1. Är du kär?!
2. Vilka är dina 10 bästa kompisar?!
3. Vilket är ditt favoritgodis?! <33
Sv: 1,Ja jag e kär!! <3333
2, Mina 10 bästa e Du,Runne,Ida,Irma,Vanessa,Linnea,Medina,Nora,Mathilda & En tjej som heter Nathalie :)
Den här frågan finns där uppe så kolla där uppe så får du svaret :) <3


Ylvaa om Frågestund:
1. Hur många bloggar har du haft?

2. Vilka/ vem är dina bästisar?
Sv: Jag har haft sjukt många bloggar kmt inte ihåg hur många,men många iallafall ;)
Den här frågan har du svaret på där uppe ;) <3Tack för alla söta komentarer sötisar!!!! <3
Lita halv cool bild sådär? :D <3


Ska snart svara på frågorna ni ställt till mej men mamma ska låna datan först :D <3


Tja tja drar på promenix med mamma nu hörs sen :)
Vi ska vara så duktiga och dra till Fruängen och tbx :D <3

Hei,idag har vi haft en friidrotts dag på Sätra-ip.
Det var rätt kul och sjukt tråkigt beroende på vilken gren de va ;)
Jag hade sjukt kul med Mathilda,Gabriella,Nora,Irma,Isabelle och många många fler!!!

Aja bloggar lite senare ingen bild tyvärr! <3

Hej tänkte ha en frågestund :)
Fråga på sötisar! <33
Svarar om 5 Dar!!! <3

Har inte hunnit blogga idag men jag ska slagga hos Vanessa och vi har typ kollat på skräck film och American Pie!
Skräckfilmen va sjukt bra den heter Hide and Seek!
Assså den e sjukt läskig så den rekomenderar jag sötisar ;)

Tog inte med mej kameran hit så det blir inga bilder :/
Hörs i morn,för jag tror inte jag kommer att blogga mer idag :)

KyssAr-Alwa ♥

Drar och handlar nu vi hörs senare ikväll :)
Måste bara säga att min gollum e bäst.
Cpbild!!!! <3

Tja tja sitter och skypar med Elin,Bella och Ida :)

Ja som sakt...,bloggar lite senare finns inte så mkt att skriva om ;)

HAHAHAHHAHAHAHHAHA :) <3

'
Lila munkjacka-Fått av Nova!
Rosa linne- H&M
Svarta leggings. New Yorker! :) <3

Hörs när jag kmr hem babbys :) <333

Sista idag hörs i morn ska ju vara ledig Yes box cha!

Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.
Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare. Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde. De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med. Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar.
Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo. Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.
Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom. De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull. John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister. Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet.
Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka. Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna.
Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet. Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra. Ibland gör de uppehåll i tortyren.
De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld. Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön. John kvicknar till och simmar utåt.
Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så.
Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop. Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig. Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten?
Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år. Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom. Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt.

Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar. Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom.

Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting. Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö. Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet. Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.
Asså det här är hemst kompiera det här och lägg in det här på din blogg om du e emot mobbning och Vold!!!! <3

Lagar mat nu hörs sen när jag e klar lägger in bilder,jag har gjort den sj :) <33333
GAMMAL BILD 

Tja tja Linnea gick nyss så nu ska jag bara lägga in min lampa på rummet sen drar jag till Vanessa :)
Vi hörs senare hinner inte lägga in våra pannkakor och de nu så gör de idag eller i morn !
Kyssar-Alwa

Nu ska jag och Linnea steka pannkakor bilder kommer :)
Hörs sen <3333

Sha sha just nu sitter jag & Linnea och målar..
Vi har typ as kul asså jag hade typ börjat på en sol och hon fortsatte på den så den hade sol-glasögon :P

Hahahah Fin den va eller hur :D <333333333

Vaknade för en stund sen och ni har vi ätit frukost och sitter inne på min FB.

Asså helt random grej men jag har kalla fötter : / HAHAHAH <3
Aja hörs sen :) <3

Tja tja!
Sitter med Linnea nu och vi har varit ute och typ geekat Data...
Vi va ute med Jossan och Vanessa,finns typ inte så mkt att skriva om allt roligt kmr väl ikväll.
Vi har ju haft kul ute och så,och nu har min bror bakat en kladdkaka och vi kmr äta upp den utan honom :)
Aja bloggar mer sen hörs <3333
Kärlek till dej gumman!!! <3333333

Vanessa & Natti!
Jag och Natti :)
Jag och Natti som gömmer sej och Vanessa :)
Aja pallar inte lägga in alla nu men...
Hörs om en stund :) ♥

Har inte bloggat på ett tag men vet inte har int haft tid,nu ska jag till gammla skolan på typ en mini fest
Hörs ikväll ;)

Det här blir sista idag e trött och ska kolla lite på TV sen sova :)

YEEEEAH !!!!!

http://lifeofsweetness.blogg.se/http://lifeofsweetness.blogg.se/ As grym chèey har tyvär aldrig träffat henne men hon värkar snäll! Hon e sjukt söt och tror iaf hon alltid kmr vara vid ens sida när man behöver henne :)
Hon heter NINA :D
http://lifeofsweetness.blogg.se/
http://lifeofsweetness.blogg.se/
http://lifeofsweetness.blogg.se/
http://lifeofsweetness.blogg.se/

Det är inte de bästa Nagellacket men alla andra hade torkat :D
Cpad bild men jag orkar lixom inte -.- :D <3

Jag e met och tävlar på Nathalies blogg gör de ni oxå :)
http://natalielinfors.blogg.se <--------------------Där är hennes blogg
When i put my lips like this i wont u to kiss me

Tja tja,har typ inte gjort så mkt idag sitter väl mäst och tråkar inge fint väder ere inte heller så...
Men kmr nog gå ut senare idag :D
Har inte så mkr att skriva så vi hörs sen :)

Igga facet plzzz :D <3


Medina om Babbuz 1 <3333:
Naaawii söötis jag älskar me!!! haha omg köttfärs limpan och taggen i ett löv haha alla roliga minnen me rej asså. t.o.m bråken va ju fan kul
Sv: Asså jaaaaaa! minnen med dej ÄLSKLINGEN!!!!! <33333333333333333333

Tja tja,tänkte bara säga att jag lever xD

Venne riktigt vad jag ska göra idag,men tror jag ska hem till Vanessa :)
Först skulle jag till skhlm med mamma men hon tykte de va finnt väder och ville ut i solen med mina små bröder :D

Och jag pallar inte följa med..,men aa tämkte väl bara säga de :D
Är inne på Fb nu men vi hörs om typ en stund sådär :D <3333

CP BILD!!!

Hörs i morgon älsklingar!!! juste Medina Bad dej att kolla senaste inläggget men kolla ett snepp ner sötis :) <333333Du betyder verkligen sjuktsjukt mycket för mig. Jag behöver dig genom allt, du är en stor del av mig. Utan dig känns det ensamt, jag behöver dig för att leva.. Du är inte min syster, inte min bästavän, du är min andra halva. Jag fattar inte att du  funnits i mitt liv i 11 år ! under den tiden har vi blivit så sjukt bra vänner, haft så sjukt kul ! Har aldrig haft så galna stunder som jag har med dig. Men jag älskar inte dig bara för att vi har kul ihop, jag älskar dig för så mycket mer ! Du är en grym människa, den bästa som finns. 

Du & jag genom allt, min andra halva ♥".´ 

Du betyder värkligen för mej jag har sakt de förut och jag säger det igen du är min allra bästis våra stunder e som legender köttfärslimpan e en bråken e en annan,taggen du la i ett löv.
Det finns så mkt att prata om och vi kmr värkligen ihåg allt!
När vi va i Mälarhöjds badet,övernattningarna,på jakt efter godis hos varandra,pyamaspartyn,dissat andra för att VI  ska få uppleva ännu ett minne. ♥
Du betyder värkligen för mej Du & Jag Han i hand livet ut.

if you like me, i like you.
if you wont to be with me, im with you.
if you jump, i jump.
if you feel good, i feel good
if you are sad, im sad
if you are happy, im happy
if you die, i die with you

Becouse I LOVE YOU!

ÄLSKAR HENNES RÖST!!!!!!!!! <333333333333333

Ska kolla på idol nu hörs sen kollar med snyggingen Vanessa Http://mooviih.blogg.se

har inte bloggat på en tag dåra sådär :D <333333333
Men har varit upptagen bråkat med folk blivit sams med folk aa jag har varit upptagen iaf (skyll på de ja :P )
Aa,de har hänt massa saker där jag bor och Andrèz har blivit sårad asså hänger inte riktigt med men aa ;D <3

Men nu ska jag och Vanessa ner till vivo :D <33333
Hörs sen <3333

KyssN-Alwa♥